Luister de podcast HorrorPraat via Spotify, Apple iTunes of via Petje.Af.

We Want Cinema: Haal ‘De Poel’ naar jouw woonplaats

Poel, de_ls1Met de nieuwe nederhorror ‘De Poel’ willen Chris W. Mitchell en Jan Doense het genre weer terug op de kaart zetten. En met We Want Cinema kun jij de film in jouw woonplaats op het witte doek zien.

De Nederlandse horrorfilm De Poel is de komende drie maanden op zomertoer, op diverse festivals en in een aantal filmtheaters te zien. Voor iedereen die deze toer moet missen is er een extra mogelijkheid om de film alsnog te kunnen zien. Het publiek kan nu via het Cinema on Demand platform We Want Cinema zelf een voorstelling van de film organiseren.

Op de pagina wewantcinema.nl/nederhorror kan het publiek zelf een voorstelling inplannen of aanvragen. Na het selecteren van een tijd en locatie wordt de voorstelling ingepland op het platform. De organisator van het event nodigt vrienden uit en zodra er voldoende tickets zijn verkocht gaat de voorstelling door. Een perfecte kans voor het publiek om de psychologische thriller op het witte doek te zien.

En als je een evenement opzet, zorg dan ook dat je hier een reactie achterlaat, zodat andere mensen mee kunnen kijken!

Trailer horrorfilm De Poel

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten. Steun ook mijn podcast HorrorPraat!

Plaats een reactie

//