‘The Dead Must Die’ in nieuwe webserie

Vandaag is er op de videosite Dailymotion een nieuwe webserie gestart dat zich afspeelt tijdens de onafwendbare zombie-apocalyps, The Dead Must Die is een horrorkomedie van zeven wekelijkse afleveringen.

De webserie The Dead Must Die volgt twee de gamegeeks Steve (Stephen Russell) en andere Steve (Jonny Helm), tijdens het gamen hebben ze vaak gesproken over dat er hoe dan ook een zombie-uitbraak aan komt en hoe ze dan zouden overleven. Ze hadden gelijk, maar geen van hen is echt voorbereid op deze situatie.

Door sneeuwstormen, pro-zombie demonstraties, zand-etende griezelige naamloze ninjakuikens, kruisbogen en moeders, deze geeks belanden in een wereld waar maar één ding echt zeker is; de doden moeten dood!

De serie is ontstaan vanuit een virtuele persoonlijkheid die op Twitter zijn ervaringen deelde tijdens een zombie-uitbraak, The Dead Must Die is nu uitgegroeid tot een volwaardige serie bedacht door Matthew Snyman en producer Alex Barkaloff (Lionsgate) in samenwerking met DailyMotion.

Zie hier de trailer van de serie, kijk voor de eerste aflevering op dailymotion.com/thedeadmustdie.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “‘The Dead Must Die’ in nieuwe webserie”

Plaats een reactie