In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

‘The Dead Must Die’ in nieuwe webserie

Vandaag is er op de videosite Dailymotion een nieuwe webserie gestart dat zich afspeelt tijdens de onafwendbare zombie-apocalyps, The Dead Must Die is een horrorkomedie van zeven wekelijkse afleveringen.

De webserie The Dead Must Die volgt twee de gamegeeks Steve (Stephen Russell) en andere Steve (Jonny Helm), tijdens het gamen hebben ze vaak gesproken over dat er hoe dan ook een zombie-uitbraak aan komt en hoe ze dan zouden overleven. Ze hadden gelijk, maar geen van hen is echt voorbereid op deze situatie.

Door sneeuwstormen, pro-zombie demonstraties, zand-etende griezelige naamloze ninjakuikens, kruisbogen en moeders, deze geeks belanden in een wereld waar maar één ding echt zeker is; de doden moeten dood!

De serie is ontstaan vanuit een virtuele persoonlijkheid die op Twitter zijn ervaringen deelde tijdens een zombie-uitbraak, The Dead Must Die is nu uitgegroeid tot een volwaardige serie bedacht door Matthew Snyman en producer Alex Barkaloff (Lionsgate) in samenwerking met DailyMotion.

Zie hier de trailer van de serie, kijk voor de eerste aflevering op dailymotion.com/thedeadmustdie.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

2 gedachten over “‘The Dead Must Die’ in nieuwe webserie”

Plaats een reactie

//