The Windmill Massacre in première op Nederlands Film Festival

Goed nieuws voor liefhebbers van nederhorror, The Windmill Massacre gaat op het Nederlands Film Festival in première! Regisseur Nick Jongerius kondigde dit zojuist met trots aan op twitter.
https://twitter.com/jongeriusnick/status/752942562860826626
Holland of de hel? De Australische Jennifer weet niet zeker waar ze is beland, wanneer ze met een groep toeristen vanuit Amsterdam in the middle of nowhere terechtkomt bij een sinistere windmolen die een bloederig verleden met zich meedraagt. Volgens de legende zou een duivel-aanbiddende molenaar zijn molen gevoed hebben met weerloze slachtoffers. Als de toeristen één voor één beginnen te verdwijnen, beseft Jennifer dat ze iets met elkaar gemeen hebben.

The Windmill Massacre (official teaser 2016 HD)

De Engelstalige horrorfilm The Windmill Massacre heeft een internationale cast (Charlotte Beaumont, Tanroh Ishida, Adam T. Wright, Noah Taylor, Fiona Hampton, Ben Batten en Bart Klever) combineert suspense met humor en veel bloed.
cast-windmill-massacre
Het Nederlands Film Festival vindt plaats van 21 t/m 30 september plaats in Utrecht. Andere aangekondigde premières zijn De Held (regie: Menno Meyjes), Waldstille (Martijn Maria Smits), A Vardy (David-Jan Bronsgeest), Siv Gaat Logeren (Catti Edfeldt en Lena Hanno Clyne) en Roze Wolk (Anne-Marieke Graafmans).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie