Worst Case Scenario crowdfunding gemist? Sla je slag in de webshop! (ook met iDeal)

Goed nieuws voor de liefhebbers van nederhorror, zombies en/of comics. Deze week heeft Richard Raaphorst de Worst Case Scenario-webshop gelanceerd. Hier kun je de Worst Case Scenario comic, poster en figures kopen. Plus: Dit keer kan je gewoon met iDeal betalen!

De crowdfunding voor de comic van Worst Case Scenario, de stripversie van de film die er helaas nooit kwam, liep van mei tot juli via Kickstarter. Het doel werd ruim gehaald, maar nu blijkt dat veel Amerikaanse creditcards ongeldig zijn verklaard en er dus veel ‘bestellingen’ niet doorgaan. Hierdoor is een gat in de begroting van het project ontstaan. Richard Raaphorst meldt zelf het volgende op Facebook:

https://www.facebook.com/richard.raaphorst.9/posts/1705009152990278

Samen met Eron Sheean werkt Raaphorst al hard aan het boek en verwacht de 40-pagina’s begin 2021 af te hebben. En daar gaan ze gewoon mee door. Met de lancering van de Worst Case Scenario-webshop hopen ze de gemiste verkopen alsnog goed te maken.

Een bijkomend voordeel is dat veel Nederlanders die door het missen van de creditcard de comic niet konden aanschaffen via de Kickstarter nu wel een aankoop kunnen doen middels iDeal! De digitale comic heb je al voor €7,50, een fysiek exemplaar kost €15,00 en een special edition hardcover is te koop voor €49,00. Ook vind je in de webshop posters, t-shirts, stickers, beeldjes en origineel artwork!

Shoppen kan hier!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie