In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Tool gitarist Adam Jones tekent X-Files/30 Days of Night comic

x-files 30 days of night comicOp dit moment legt Tool gitarist Adam Jones de laatste hand aan een crossover tussen X-Files en 30 Days of Night, mét agents Mulder en Scully.

Adam Jones wordt hierbij bijgestaan door de bedenker van 30 Days, Steve Niles. Overigens heeft de gitarist al ervaring, voordat hij bij Tool speelde, was Adam Jones tekenaar en setdesigner van films als Jurassic park en Terminator, bij Tool is hij verantwoordelijk voor de artwork.

In de 6-delige comicserie worden agenten Mulder en Scully naar Alaska gestuurd om een vreemde moord op te lossen, de twee ontdekken al snel dat niets is wat het lijkt.

De combinatie X-files en 30 Days of Night doet ons het meest denken aan de populaire tv-serie Supernatural.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “Tool gitarist Adam Jones tekent X-Files/30 Days of Night comic”

Plaats een reactie

//