The X-Files krijgt een bordspel

the-x-files-season-10Zo’n 12 jaar geleden stopte na 9 seizoenen de wereldwijd populaire tv-serie The X-Files, waarin de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully onopgelost en vaak onverklaarbare zaken uitzochten. De ene rechercheur gelooft in het paranormale, de ander alleen in feiten. The X-Files herleefden met een tweede speelfilm in 2008 en keerden vorig jaar voor een tiende seizoen terug in de vorm van een maandelijkse comicreeks bij IDW.

Fans van The X-Files kunnen binnenkort ook zelf in de huid kruipen van de FBI-agenten, deze zomer komt het bordspel van The X-Files uit. Het spel is bedacht door Kevin Wilson (Arkham Horror, Descent, Civilization) en de tekeningen zijn van Menton³ (Memory Collectors, The X-Files: Season 10).

The X-Files board game zal zich voornamelijk richten op de cases uit de eerste drie tv-seizoenen. Spelers zullen het in teamverband moeten opnemen tegen één tegenspeler als vertegenwoordiger van The Syndicate. Het spel ligt deze zomer in de webwinkels voor zo’n $60 en een potje X-Files zal tussen de 60 en 90 minuten gaan duren.

x-files-board-game

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x