The X-Files krijgt een bordspel

the-x-files-season-10Zo’n 12 jaar geleden stopte na 9 seizoenen de wereldwijd populaire tv-serie The X-Files, waarin de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully onopgelost en vaak onverklaarbare zaken uitzochten. De ene rechercheur gelooft in het paranormale, de ander alleen in feiten. The X-Files herleefden met een tweede speelfilm in 2008 en keerden vorig jaar voor een tiende seizoen terug in de vorm van een maandelijkse comicreeks bij IDW.

Fans van The X-Files kunnen binnenkort ook zelf in de huid kruipen van de FBI-agenten, deze zomer komt het bordspel van The X-Files uit. Het spel is bedacht door Kevin Wilson (Arkham Horror, Descent, Civilization) en de tekeningen zijn van Menton³ (Memory Collectors, The X-Files: Season 10).

The X-Files board game zal zich voornamelijk richten op de cases uit de eerste drie tv-seizoenen. Spelers zullen het in teamverband moeten opnemen tegen één tegenspeler als vertegenwoordiger van The Syndicate. Het spel ligt deze zomer in de webwinkels voor zo’n $60 en een potje X-Files zal tussen de 60 en 90 minuten gaan duren.

x-files-board-game

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie