The X-Files keert 4 januari terug op FOX Nederland

The X-Files keert donderdag 4 januari terug op seriezender FOX met een gloednieuw seizoen. Slechts een dag na de Amerikaanse première kunnen fans en serieliefhebbers al de nieuwe aflevering zien. In december zullen de beste 20 afleveringen uit de eerste 9 seizoenen worden uitgezonden, gevolgd door een marathon van seizoen 10.

The X-Files Seizoen 11

Het nieuwste, elfde hoofdstuk in het 25-jarige bestaan van The X-Files bestaat uit tien afleveringen waarin David Duchovny en Gillian Anderson wederom terugkeren als de iconische FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Het elfde seizoen begint met de antwoorden op de vragen waarmee het tiende is geëindigd en kent een mix van verhaallijnen die weer bol staan van de onverklaarbare zaken, paranormale verschijnselen en verrassende wendingen.


Seizoen 11 van ‘The X-Files’ is vanaf 4 januari iedere donderdag om 21.00 uur te zien op FOX

The Essential X-Files Collection

Als voorloper op het nieuwe seizoen zendt FOX de hele maand december ‘The Essential X-Files Collection’uit. Dit is een reeks van de twintig meest memorabele afleveringen, geselecteerd door het creatieve brein achter The X-Files: Chris Carter. Voor fans een feest der herkenning, voor startende seriefans een onmisbaar naslagwerk. Op de laatste dagen van het jaar (30 en 31 december) is vanaf 20.10 uur een marathon van seizoen 10, het vorige seizoen, te zien. Verdeeld over beide dagen worden de zes afleveringen uitgezonden, waarna iedereen perfect is voorbereid op het nieuwe seizoen dat 4 januari van start gaat.

‘The Essential X-Files Collection’ is in december op werkdagen te zien om 20.05 uur op FOX. Seizoen 10 (zes afleveringen) marathon is op 30 en 31 december om 20.10 uur te zien op FOX

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie