Don’t walk the ‘YellowBrickRoad’ – trailer

In de herfst van 1940 verlaat de gehele bevolking van het dorpje Friar hun huizen en loopt over een oud pad om nooit weer levend teruggevonden te worden. Hun lot is al 70 jaar een groot raadsel, totdat een team van onderzoekers de route ontdekken die de mensen toen hebben afgelegd en besluiten voor verder onderzoek zelf deze tocht ook te gaan lopen.

De film met acteurs Cassidy Freeman, Anessa Ramsey, en Lee Wilkof is geschreven en geregisseerd door Jesse Holland en Andy Mitton.

Yellow Brick Road is een onafhankelijke productie uit 2010 en krijgt in Amerika door samenwerking van Bloody Disgusting en AMC Theatres een kleine bioscooprelease. Cold Fish en de Duitse film Rammbock krijgen in Amerika later deze maand dezelfde behandeling.

Het is onwaarschijnlijk dat deze Blair Witch-achtige film in Nederland zal gaan draaien, de films zullen volgens de samenwerkende partijen ook wereldwijd op on-demand verschijnen, maar in Nederland zullen we daarvoor waarschijnlijk moeten wachten tot partijen als Netflix, Hulu of LoveFilm hier een voet aan de grond zetten.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oeGMxE2vYlg&w=620&h=383]
getipt door Wouter de Boer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie