True North Trilogy: Kijk de eerste video ‘Yoga Hosers’

yoga hosersRegisseur Kevin Smith werkt aan de ‘True North Trilogy’, drie films die zich afspelen in Canada en begon met Tusk. Het tweede deel verschijnt dit jaar: Yoga Hosers. De film is afgelopen weekend op het Sundance Festival in première gegaan en wordt omschreven als een high-school comedy met Gremlins, maar dan minder goed.

De hoofdrollen zijn voor Harley Quinn Smith (dochter van Kevin) als Colleen McKenzie, Lily-Rose Depp (dochter van Johnny) als Colleen Collette en Johnny Depp als Guy Lapointe. In deze clip ontmoeten we Austin Butler en Tyler Posey als het duo Hunter Calloway en Gordon Greenleaf.

Yoga Hosers Clip: Hunter and Gordon Visit the Colleens at work

Colleen en Colleen, twee yogaliefhebbers die als bijbaantje bij een kleine supermarkt werken, zijn uitgenodigd voor een feestje waar ze heel graag heen willen. Maar dan dreigt alles in de soep te lopen wanneer een kwaadaardig iets monsters loslaat vanuit de aardkorst bij Canada. Ze besluiten hulp in te roepen van legendarische monsterjager Guy Lapointe en gaan het gevecht met de monsters aan.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de haas
Arie de haas
7 jaren geleden

Ik zit hier echt op te wachten. Ben echt een groot Kevin Smith fan! Tusk was ook echt super dus denk dat deze ook wel goed wordt 🙂

Sjors
Sjors
7 jaren geleden

Zal ongetwijfeld weer boeiend worden! Of het ook goed wordt twijfel ik een beetje aan. Guy Lapointe had voor mij weg mogen blijven na zijn irritante optreden in Tusk.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x