True North Trilogy: Kijk de eerste video ‘Yoga Hosers’

yoga hosersRegisseur Kevin Smith werkt aan de ‘True North Trilogy’, drie films die zich afspelen in Canada en begon met Tusk. Het tweede deel verschijnt dit jaar: Yoga Hosers. De film is afgelopen weekend op het Sundance Festival in première gegaan en wordt omschreven als een high-school comedy met Gremlins, maar dan minder goed.

De hoofdrollen zijn voor Harley Quinn Smith (dochter van Kevin) als Colleen McKenzie, Lily-Rose Depp (dochter van Johnny) als Colleen Collette en Johnny Depp als Guy Lapointe. In deze clip ontmoeten we Austin Butler en Tyler Posey als het duo Hunter Calloway en Gordon Greenleaf.

Yoga Hosers Clip: Hunter and Gordon Visit the Colleens at work

Colleen en Colleen, twee yogaliefhebbers die als bijbaantje bij een kleine supermarkt werken, zijn uitgenodigd voor een feestje waar ze heel graag heen willen. Maar dan dreigt alles in de soep te lopen wanneer een kwaadaardig iets monsters loslaat vanuit de aardkorst bij Canada. Ze besluiten hulp in te roepen van legendarische monsterjager Guy Lapointe en gaan het gevecht met de monsters aan.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “True North Trilogy: Kijk de eerste video ‘Yoga Hosers’”

Plaats een reactie