Wordt het horror met humor in Yoga Hosers?

Yoga Hosers is een productie van Kevin Smith die dit jaar uitkomt. In de film staan zijn dochter Harley Quin Smith (ja dat is haar echte naam) en Lily-Rose-Depp (dochter van) centraal. Beiden hadden al eerder een kleine rol in Smith’s film Tusk, waarvan The Yoga Hosers een spin-off is. Beide films maken deel uit van de True North trilogy die bestaat uit; Tusk, The Yoga Hosers en Jaws Moose.

In het kort
Harley en Lily spelen Colleen en Colleen, twee yogaliefhebbers die als bijbaantje bij een kleine supermarkt werken. De twee zijn uitgenodigd voor een feestje waar ze heel graag heen willen. Maar dan dreigt alles in de soep te lopen wanneer een kwaadaardig iets monsters loslaat vanuit de aardkorst bij Canada. Ze besluiten hulp in te roepen van legendarische monsterjager Guy Lapointe (net als in Tusk gespeeld door Johnny Depp) en gaan het gevecht met de monsters aan.

Andere sterren van de film zijn Justin Long en Haley ‘I see dead people’ Joel Osment.

yoga-hosers

Interessant artikel?

1 gedachte over “Wordt het horror met humor in Yoga Hosers?”

  1. Naar aanleiding van dit artikel heb ik eerst eindelijk Tusk gekeken. Ik vind het een vrij bizarre film die zeker wel vermakelijk is, maar als geheel niet veel verder komt dan middelmatig niveau. Het is vooral de combinatie van horror en humor die ik niet helemaal geslaagd vind, ondanks dat ik ze afzonderlijk wel leuk vind. Geen 1+1=3 dus, maar meer 1+1=1,5, naar mijn bescheiden mening 😛 Ik moet wel toegeven dat ik de wereldvreemde personages van Depp helemaal zat ben, dus ook die Guy Lapointe vind ik te overdreven en zorgt voor mij persoonlijk dat ik de film minder kan waarderen. Uiteindelijk denk ik dat ik Tusk zou waarderen met een 6,5.

    Dat gezegd hebbende: de dochters van Smith en Depp vind ik in Tusk niet heel veel uitstralen, behalve dat ze vrij realistisch als ongeïnteresseerde pubers overkomen 😛 Ik hoop dan ook van harte dat ze niet puur zijn gecast omdat ze de “dochter van” zijn en wat meer in huis hebben op het moment dat hun personages zich in benarde situaties bevinden. Een nieuwe rol voor Guy Lapointe zit ik niet echt op te wachten 😛 Maar goed, toch ben ik wel heel benieuwd hoe het uitpakt, want als The Yoga Hosers en Jaws Moose even goed (of beter) en net zo bizar zijn als Tusk, dan wordt het wel een lekkere, vermakelijke trilogie. Fingers crossed!

    Beantwoorden

Plaats een reactie