Zenuwslopende trailer seizoen 7 Walking Dead

Misschien heb je ‘m inmiddels al voorbij zien komen op Facebook. Fox postte gisteren de trailer voor het zevende seizoen van The Walking Dead op hun Facebook-pagina, kort na de presentatie op de San Diego Comic Con. En één ding is zeker, het wordt een zenuwslopende eerste aflevering. Ben je nog niet begonnen met het kijken van The Walking Dead? Hieronder staan spoilers. Je bent gewaarschuwd!

Terug naar het vorige seizoen

Laten we ons geheugen even opfrissen en terug gaan naar de laatste aflevering van seizoen 6. We zagen daarin dat een deel van de groep van Rick werd gevangen door aanhangers van een zeker Negan. Die staat inmiddels op het punt om met een honkbalknuppel één iemand van de groep dood te slaan. Een enorm grote en zenuwslopende cliffhanger. Van wie gaan we afscheid nemen in seizoen 7? Want één ding is duidelijk. Hier kan Rick zich niet meer uit redden.

The Walking Dead trailer seizoen 7
Het merendeel van de groep bestaat uit karakters waar trouwe fans van The Walking Dead inmiddels gehecht aan zijn geraakt. Dus wie Negan ook kiest, het wordt sowieso een groot verlies en geen leuke eerste aflevering (hoewel TWD sowieso al niet omschreven kan worden als ‘leuke’ serie). Wordt het Glen, die al eens opstond uit de dood. Of zijn zwangere en zieke vriendin Maggie? Misschien wordt het wel Rick zelf, hoewel je dat niet zou verwachten omdat hij eigenlijk het hoofdkarakter is van de show. Carl is het waarschijnlijk niet, aangezien je Negan hoort zeggen dat hij zijn andere oog eruit snijdt als hij hem probeert tegen te houden. Zullen we dit seizoen eindelijk afscheid nemen van über ass kicker Daryl? Zou geen goed idee zijn. Dan stoppen waarschijnlijk een hoop fans acuut met kijken. Of wordt het toch Sacha of Abraham of Eugene?

Licht aan de horizon?

Misschien is er toch een sprankje licht aan de horizon. Want we zagen ook dat Morgan en Carol een stel good-guys tegen kwamen, waarmee ze vast gaan samenwerken. En wie is deze mysterieuze Ezekiel die we in de trailer voorbij zien komen? Op de Facebook pagina van Fox staat ‘De koning komt eraan’. Maar was Negan dan niet de koning? Fans die de strips hebben gelezen weten wellicht al wat er gaat gebeuren. Voor alle anderen blijft het afwachten en nagels bijten tot 24 oktober (in Amerika), want dan zendt Fox de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uit.
https://youtube.com/watch?v=wGm2zwg_-NY

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie