Zombie Alarm: uitbraak in Amsterdam Westerpark

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hGzyc-LPco0?rel=0&w=620&h=378]

Het begon met beelden waar Zombies op klaarlichte dag door Amsterdam liepen, later volgden de waarnemingen van zombies op Lowlands. Max en Jules van de website ZombieAlarm.nl houden het allemaal voor ons in de gaten. Zo werd er ook getipt dat er vandaag iets aan de hand was in het Amsterdamse Westerpark, wij gingen er op af.

Rond 18.00 kwamen we aan in het Westerpark en achter het gebouw van IJsfontein hadden een aantal zombies een schuilplaats gecreëerd. Maar mensen van Beveiliging Amsterdam West verboden ons om dichter bij te komen, het zou gevaarlijk zijn. Max en Jules van Zombie Alarm waren ter plekke en niet van plan om zich op afstand te blijven. Klik afbeeldingen voor een verslag:

Wat er precies in Nederland aan de hand is, is ons niet geheel duidelijk. We zagen vandaag ZombieAlarm.nl, het Interventieteam Speciale Beveiligingsopdrachten en iemand van Z-Leaks aan het werk.

Aanstaande maandag 29 augustus besteedt Clairy Polak in het actualiteitenprogramma Take 10 ook aandacht aan de recente gebeurtenissen. Met in de studio Jules Carillio van ZombieAlarm.nl en Maria Stuyt, haar dochter is vermoedelijk besmet en inmiddels verdwenen.

Take 10 (VPRO) maandag 29 augustus en donderdag 1 september, 23.05 uur, Nederland 3.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pestiis
Pestiis
12 jaren geleden

wat is dit voor iets?
nou weet ik wel dat er een zombiewalk is 29okt in amsterdam…maar heeft dit er mee te maken? is het een soort PR stunt of iets?

ALS dat zo is… vind ik ’t een erg geslaagde PR stunt 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x