Return of the Living Dead: Zombie Apocalypse 2

Konami heeft op de E3 voor het eerst beelden getoond van Zombie Apocalypse 2, een all-action shoot ‘em-up waar je een heel legioen van undead moet zien te verslaan.

Het vervolg op de vorig jaar verschenen Zombie Apocalypse komt deze herfst komt uit via PlayStation Network en Xbox LIVE en wordt ontwikkeld door Backbone Entertainment. In het spel zullen vier nieuwe helden proberen een uitbraak van zombies te overleven. Het kwartet is gestrand op een afgelegen eiland, dat belegerd wordt door een leger van de doden. Met behulp van de wapens die ze onderweg vinden, moet de speler het eiland afspeuren op zoek naar overlevenden en de vleeseters elimineren om zo veilige zones te creëren.

Als de undead je bestoken van alle richtingen, moet je gebruik maken van de controle stick om rond te kunnen draaien en te schieten in alle richtingen. Je kan ook nog extra items verzamelen die achter gelaten zijn door minder fortuinlijke mensen en die worden meteen aan je inventory toegevoegd. Zombie Apocalypse 2 laat je ook nog kennis maken met een nieuw squad-based mechanisme, waardoor spelers nu samen kunnen werken. Daarnaast bevat het ook een nieuw experience systeem dat het mogelijk maakt om met elkaar van wapens te wisselen of kracht en energie te geven aan degene die dit het hardste nodig heeft.

Zombie Apocalypse 2 komt uit via PlayStation Network en Xbox LIVE Arcade in het laatste kwartaal van 2011.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Return of the Living Dead: Zombie Apocalypse 2”

  1. Ziet er belabberd uit in vergelijking met Dead Nation. Het originele Zombie Apocalypse was wel leuk maar bevatte maar een handvol maps van elke het formaat beeldscherm. Dit klinkt alsof het meer richting DN gaat (omgevingen waar je doorheentrekt). Ben benieuwd, maar ze moeten wel verdomd goed werk gaan leveren om zich te kunnen onderscheiden van DN.

    Beantwoorden

Plaats een reactie