Zombie Apocalypse 2: Never Die Alone komt in oktober uit

Op de Gamescom in Keulen heeft Konami aangekondigd dat Zombie Apocalypse 2: Never Die Alone zal gaan heten en in oktober via PlayStation Network en Xbox LIVE Arcade wordt uitgebracht. De game is de directe opvolger van Zombie Apocalypse uit 2009. Nieuwkomer Backbone Entertainment heeft de game ontwikkeld over met vier nieuwe helden die een opstand van zombies moeten overleven. Het viertal is gestrand op een afgelegen eiland dat belegerd wordt door een leger van doden. Ze maken gebruiken van alle mogelijke wapens die voor handen zijn, op zoek naar overlevenden, terwijl ze de vleesetende zombies van zich af proberen te houden en veilige zones proberen te creëren.

Gameplay beelden vanaf de E3
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Qp-W2FcllW4?rel=0&w=620&h=383]

Je bekijkt alle actie top-down met de speler centraal, terwijl de ondoden uit alle hoeken en gaten aanvallen. Ook kun je gebruik maken van eventuele handige items die gelukkige overlevenden achterlaten. In Zombie Apocalypse: Never Die Alone zit ook een nieuw teammechanisme, waarmee je kunt samenwerken. Daarnaast is er een klassensysteem waarmee spelers onderling wapens kunnen ruilen en hun krachten en energie kunnen verdelen over wie het die hardst nodig hebben.

Zombie Apocalypse 2

Konami’s Zombie Apocalypse 2: Never Die Alone verschijnt in oktober voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x