Zombie Café voor iPhone, iPad en iPod Touch

Werknemers zijn kostbaar en om de kosten te drukken huur je voor je restaurant een stel slaven in via een louche bedrijf, de allergoedkoopste slaven zijn natuurlijk zombies. Je moet ze misschien iets meer aansturen dan een gemiddelde werknemer, maar ze doen dan ook alles voor je. Houd ze wel in de gaten, want het is natuurlijk geen goede reclame als je klanten worden opgegeten door je werknemers… Welkom in je Zombie Café.

Sinds kort is de game Zombie Cafe van Capcom Mobile gratis te downloaden via iTunes voor diverse iProducten. In veel gevallen is het spel te vergelijken met diverse Hyves Games, heerlijk simpel en erg verslavend. Het verdienmodel van spel zit in een verleidelijke shop, waar je met keiharde euro’s extra’s kunt kopen.

De horecabranche stikt natuurlijk van de concurrentie en kun je, tussen het bereiden van de maaltijden en het op orde houden van je restaurant, je zombies ook inzetten om de concurrent aan te vallen. Let wel, bij verlies moet je op zoek naar nieuwe werkzombies.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Zombie Café voor iPhone, iPad en iPod Touch”

  1. Ziet er wel lollig uit 🙂 Maar ja, ik heb geen iPhone of iPad en ik neem aan dat je met iPod de iPod Touch bedoelt, want ik zie niet echt in hoe ik met m’n iPod Nano een spel zou kunnen spelen 😛

    Beantwoorden

Plaats een reactie