Korte splatterhorror: A Zombie Claymation (Lee Hardcastle)

Klei animatie met zombies

Volgens sommigen vergaat de wereld vandaag, volgens de Amerikaanse overheid breekt het zombievirus uit. In beide gevallen heeft het eigenlijk geen zin om je al te veel zorgen te maken, daarom doen wij net alsof het vandaag een doodnormale (haha) zaterdag is en hebben daarom een korte horrorfilm voor jullie opgezocht.

Afgelopen week vond in het Franse Cannes het bekende filmfestival plaats, komende week zal duidelijk worden of de Nederlandse distributeurs nog leuke genrefilms hebben aangekocht.
Maar op Cannes gebeurt meer, zo ging de korte horrorfilm A Zombie Claymation van Lee Hardcastle er in première. En direct daarna heeft Lee Hardcastle het filmpje op youtube geplaatst.

Het werk van Lee Hardcastle is geïnspireerd op de claymation Chainsaw Maid en hij maakte eerder Evil Dead in 60 seconds met klei. Deze nieuwe animatie kan hier niet aan tippen, maar is zeker wel vermakelijk:

A Zombie Claymation [short film] | a Stop motion Animation
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Haha, leuk! Shitty Holliday Cabin 😀

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x