Lekker raggen in Zombie Driver

zombie driver - pc-spelSoms dan mag het ook allemaal heerlijk makkelijk zijn, met Zombie Driver kun je heerlijk over zombies heen raggen, des te meer, des te beter. Ohja, er zijn ook nog wel wat missies in Zombie Driver, 17 om precies te zijn.

Zombie Driver doet mij vooral denken aan de eerdere GTA (Grand Theft Auto) spellen, je bestuurt een auto vanuit topview en je krijgt een paar missies. De straten zijn bevolkt met horde zombies, waar jij je doorheen moet banen om bij je questobjectives te komen. Vanuit de auto kun je de zombies overhoop schieten, of ze simpelweg platrijden.

Aan het eind van elke missie kun je het verdiende geld in je auto stoppen voor betere pantsering, meer snelheid of betere wapens. Heb je de sidequests ook voltooid dan verdien je hiermee extra’s.

Het spel heeft 17 missies met subquests, 7 verschillende auto’s met 9 upgrades, verschillende wapens, een combo systeem voor extra punten en zelfs zombiedogs! En wat betreft systeemeisen, volgens mij kan iedere pc van deze eeuw het spel spelen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ARge2Vs58eM&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Het is, zoals ik al zei, geen ingewikkeld spel en daarom juist erg vermakelijk. Heerlijk rondcrossen met je auto en zombies vernielen, soms is dat alles dat je nodig hebt. Dit pc-spel is online te koop voor slechts €8,99 en er is een demo verkrijgbaar met de eerste drie missies.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Menno
Menno
13 jaren geleden

Heb dit spel 10 minuten gespeeld en was toen al verveeld. Niks an. Nou ja, niet voor mij in elk geval.

michiel
michiel
13 jaren geleden

ik ben leuk

Jeroen
Jeroen
13 jaren geleden

Thuis de demo maar eens proberen, ben benieuwd!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x