Zombie Outbreak! Een horrorreclame van FedEx

Een horrorreclame van FedEx, een bedrijf dat logistieke en koeriersdiensten aanbiedt. Is de reclame zo slecht? Nee de hoofdrolspelers zijn zombies. Het is een leuk bedachte reclame, helaas zijn de zombies alleen in het begin goed in beeld.

FedEx - Zombie Outbreak! TVC
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0


Wie meer wil moet zeker even de making-of van de Zombie Outbreak kijken.

FedEx - Zombie Outbreak Behind The Scenes

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

2 gedachten over “Zombie Outbreak! Een horrorreclame van FedEx”

Plaats een reactie