Zombieland 2 in 3d

zombieland little zombie girlHet eerste deel van Zombieland was een groot succes, dus zijn er plannen voor een deel 2.

En niet de minste plannen, de sequel moet namelijk volledig in 3d worden opgeleverd.

Producer Gavin Polone: “Everyone had fun watching (the first) ‘Zombieland’; making it a more visceral experience can only make it better. I don’t think you want to see ‘Ordinary People’ in 3-D. But ‘Zombieland’ is clearly one movie that will benefit from (the technique).

Volgens de producer kijken de meeste mensen thuis naar de films en gezien de eerste 3d televisies in het voorjaar op de markt komen, is het verstandig om er direct op in te springen.

Woody Harrelson wil overigens graag in het vervolg spelen: “I’ve never wanted to do a sequel in the previous movies I’ve done until this one.”

Overigens verschijnt het eerste deel van Zombieland in maart op dvd en blueray.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Zombieland 2 in 3d”

  1. Zombieland was erg leuk omdat Columbus best lang een overtuigende autist neer kon zetten, maar aan het eind was hij meer een doorsnee puber die ook wel eens een vriendinnetje wilde. Een tweede deel lijkt me toch minder origineel. Dan maar stug volharden in het mijden van 3-D films…

    Beantwoorden
  2. Zombieland was prachtig! Van mij mogen ze nóg zo’n film maken hoor, die kijk ik met plezier. Zombie Kill of the Week, prachtig. Ben erg benieuwd naar het 2e deel in 3D, maar voor er een 3D tv bij mij thuis komt te staan…

    Beantwoorden

Plaats een reactie