Komt er dan echt een Zombieland 2?

zombieland 2 logoIn 2009 kwam Zombieland uit en was vrijwel direct een succes. Vrij snel werd er gesproken over een vervolg op deze film met hoofdrolspelers Woody Harrelson en Jesse Eisenberg. Eerst als 3D-film, later als tv-serie via Amazone en nu toch weer als film.

In september 2014 nam Sony scriptschrijver Dave Callaham, naast Rhett Reese en Paul Wernick, aan voor dit project en werd bekend dat regisseur Ruben Fleischer zou terugkeren voor dit vervolg. Afgelopen maart bevestigde ook Jesse Eisenberg dat er werkt gewerkt aan het vervolg op de zombiefilm. In april toonde Sony op een evenement in Las Vegas het bovenstaande logo voor Zombieland 2.

Het laatste nieuws komt via diverse website, waaronder castingsites, dat er in augustus opnames voor Zombieland 2 gepland in Atlanta. Of de originele cast terugkeert is niet bekend.

Over Zombieland (2009) De student Columbus (Jesse Eisenberg) is een echte nerd en werkelijk overal bang voor. Dankzij zijn achterdocht overleeft hij wel een plaag die mensen verandert in allesverslindende zombies. De wapenfreak en twinkie-fan Tallahassee (Woody Harrelson) kent totaal geen angst. Samen moeten ze nu de strijd aanbinden met een afgrijselijk gevaar: elkaars gezelschap.[bol titel=”zombieland”]

Wat vind jij van de plannen voor Zombieland 2?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie