Zombies, aliens, gore, bloed en heel veel chaos in nieuwe V/H/S 2 trailer!

VHS2-POSTERWe hebben er even op moeten wachten, de full-length trailer van V/H/S 2, maar hij mag er wezen! V/H/S was voor mij een van de betere horrorfilms van 2012, foundfootage zoals het hoort te zijn. Soms wel wat rommelig en ongestructureerd maar wel vindingrijk en erg spannende verhalen.

De makers van eerste eerste deel lijken de oneffenheden nu verder uitgevlakt te hebben en met een rits nieuwe regisseurs de boel verder geperfectioneerd te hebben.  Zoals de trailer er nu uitziet kan V/H/S 2  een van de beste horrorfilms van dit jaar gaan worden.

Dit keer is de regie in handen van: Jason Eisener (Hobo With A Shotgun), Gareth Evans (The Raid), Adam Wingard ( V/H/S, You’re Next), Simon Barret ( V/H/S, The ABC’s of Death), Timo, Tjahjanto ( The ABC’s of Death, Macabre) en  Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project).

De Amerikaanse bioscooprelease staat gepland voor 12 juli. Over een Nederlandse uitgave is tot op heden nog niet bekend.

http://youtube.com/watch?v=lQybYqUIGy8

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Zombies, aliens, gore, bloed en heel veel chaos in nieuwe V/H/S 2 trailer!”

 1. v/h/s was erg leuk, alleen de hoofdlijn een beetje (te) vaag en geforceerd. Zeker in vergelijking met de banden die ze kijken, die waren echt geweldig 😀
  ben ook erg benieuwd naar deze

  Beantwoorden
 2. G-A-A-F-!

  Genoeg Jupiler en chips inslaan en op de beamer die film. 😀
  Ik vind de eerste ook steengoed. Sfeervol, ook door die oude, slechte VHS-beeld- en geluidskwaliteit

  Kent een van jullie de mockumentary The Poughkeepsie Tapes (nooit op DVD uitgebracht), over een seriemoordenaar die jarenlang al zijn moorden en martelingen heeft gefilmd?
  Daar zitten ook van die oude, zieke VHS-beelden in.
  Een van de meest ondergewaardeerde horrorfilms van de laatste jaren (mits je van het found footage genre houdt) en cultfavoriet van ondergetekende

  Beantwoorden

Plaats een reactie