Kijk de eerste 2 minuten van The Walking Dead 5 deel 2

the-walking-dead-episode-509-cold-openNa de tragische gebeurtenissen en het gemis van een mogelijk geneesmiddel in Washington, wordt het steeds lastiger voor Rick en de rest van de groep om vast te houden aan hun menselijkheid. Zonder een richting voor de toekomst staan sommigen op een breekpunt, terwijl anderen vasthouden aan het enige dat ze nog hebben. De scheidingslijn tussen de doden en levenden begint te vervagen.

Komende maandag 9 februari om 22:00u keert ‘The Walking Dead’ terug bij tv-zender FOX voor het tweede deel van seizoen 5, nog geen 24 uur na de Amerikaanse première. Kijk hier de eerste 2 minuten:


Op zaterdag 7 februari en zondag 8 februari krijgen fans de kans om de eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen terug te zien. De marathon wordt dan op zaterdag en zondag uitgezonden van 23.00 tot 2.15 uur op FOX. Ook kunnen abonnees van KPN, Ziggo en UPC seizoen 1 tot en met 4 in zijn geheel kosteloos terugkijken via video on demand.
The Walking Dead 5B: Vanaf 9 februari

En als seizoen 5 is afgelopen, vrees niet, een seizoen 6 en een spin-off zijn reeds bevestigd.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x