Twee tv-spots tonen andere kant Dark Shadows

http://youtube.com/watch?v=IjnOBYbbEuI
We toonden al de officele trailer van Dark Shadows en een aantal kleurrijke karakterposters, nu zijn er twee nieuwe tv-spots die een nieuwe kijk geven op de nieuwe film van Tim Burton die vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ek8Kpr4QoN4?rel=0&w=620&h=345]

In 1752 varen Joshua en Naomi Collins met hun zoontje Barnabas naar Amerika, om daar een nieuw leven te beginnen. Maar zelfs de grote plas blijkt niet voldoende om te ontsnappen aan de vloek die hun familie kwelt. Twintig jaar later heeft Barnabas (Johnny Depp) de wereld aan zijn voeten. Dat wil zeggen, het stadje Collinsport in Maine. Barnabas is rijk, machtig en een onverbeterlijke playboy. Totdat hij het hart breekt van de heks Angelique Bouchard (Eva Green). Angelique vervloekt hem met een lot dat erger is dan de dood: ze verandert hem in een vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later wordt Barnabas bevrijd uit zijn graftombe en bevindt hij zich in de moderne jaren 70. Hij keert terug naar Collinwood en ziet hoe zijn landhuis is veranderd in een ruïne. De excentrieke afstammelingen van de familie Collins dragen stuk voor stuk duistere geheimen met zich mee. Familiehoofd Elizabeth Collins Stoddard (Michelle Pfeiffer) roept de hulp in van psychiater dr. Julia Hoffman (Helena Bonham Carter) om haar te helpen met de familieproblemen. In het landhuis wonen ook Elizabeths broer Roger Collins (Jonny Lee Miller), haar rebelse tienerdochter Carolyn Stoddard (Chloe Moretz) en Rogers vroegrijpe zoontje David (Gulliver McGrath). Maar ook niet-familieleden spelen een rol in het mysterie, zoals huismeester Willie Loomis (Jackie Earle Haley) en Davids nieuwe nanny Victoria Winters (Bella Heathcote).

Interessant artikel?

1 gedachte over “Twee tv-spots tonen andere kant Dark Shadows”

  1. Lijkt me echt weer zo’n typische Tim Burton film en dus geweldig 🙂 Natuurlijk ontbreken Johnny Depp en zn vrouw Helena niet. Op zich zou het wel leuk zijn om eens iemand anders in de hoofdrol te zien maar waarschijnlijk is er niemand die dit soort idioten beter kan neerzetten dan die twee. Kan niet wachten totdat ie in de bios is in ieder geval.

    Beantwoorden

Plaats een reactie