ABC wil met serie The Returned profiteren van zombiehype

Ondanks het feit dat haar horrorreeksen The River en 666 Park Avenue het helemaal niet goed deden en na één seizoen afgevoerd werden, blijft zender ABC toch proberen om haar graantje mee te pikken van de horrorhype in tv-land. En wat is er dan beter dan te kiezen voor de zombiereeks?

De zender heeft groen licht gegeven voor het uitwerken van het concept voor de serie The Returned. The Returned moet een “serialized drama” (dus een reeks met een langgerekt verhaal over het hele seizoen)zombies worden dat draait rond een Midwestern stadje waar de doden terug tot leven komen om het leven van de dorpsbewoners te veranderen.

The Returned is een project van scenarist Aaron Zelman, die eerder al meeschreef aan The Killing U.S. en Damages. Hij werkt voor de serie samen met productiemaatschappij Plan B van Brad Pitt, die zijn eerste stappen in de tv-sector wil zetten nadat ze al eerder verantwoordelijk waren voor bioscoopsuccessen zoals Kick-Ass, Troy, The Tree of Life en binnenkort ook de zombie-actiefilm World War Z.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie