The Walking Dead seizoen 2 bevestigd door AMC en FOX

Dat AMC heel graag een tweede seizoen wilde, bleek al uit een gastrol die ze via een wedstrijd weggaven. Maar Robert Kirkman ontkende steeds dat de deal rond een nieuw seizoen rond was.

Nu The Walking Dead op de zender AMC in Amerika een alltime-record heeft gevestigd qua kijkers in de doelgroep volwassen van 18 tot 49 jaar én nu The Walking Dead in de 120 andere landen waar het door Fox International Channels wordt uitgezonden ook een record waardering heeft geboekt, lijkt de weg voor nieuwe afleveringen vrij.

the walking dead - season 2

Zowel AMC als FOX hebben daarom een nieuw seizoen van 13 afleveringen The Walking Dead besteld. De opnames van seizoen 2 zullen waarschijnlijk in de zomer van 2011 van start gaan.

Hoewel de serie niet door FOXlife in Nederland wordt uitgezonden, blijkt het ook hier na twee afleveringen al een flinke schare fans te hebben opgebouwd. Lees hier het laatste nieuws over The Walking Dead.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

14 gedachten over “The Walking Dead seizoen 2 bevestigd door AMC en FOX”

 1. Heb heel de serie al gezien, is echt SUPERGAVE serie echt een aanrader dit!! Echt gaaf dat er een tweede seizoen aan komt, ga ik in de gaten houden.

 2. Ik heb heel seizoen 1 gezien en ik wacht smachtend op meer! Dit kan zo niet afgelopen zijn, dit vraagt om veel en veel meer. Echt een super top serie.

 3. perfecte miniserie moet ik zeggen!
  ik vraag we af of ze je ook in nederland kunt kopen?
  weet iemand dat?

 4. pff zomer 2011 pas weer beginnen met opnemen van nieuwe afleveringen…. dus we moeten nog even geduld hebben met de op 2 na beste serie tot nu toe 🙂

 5. nummer 1 schijnt the wire te zijn 😛
  moet ik ook nog bekijken..

  en google eens met walking dead en streaming.. genoeg te vinden 🙂

Reacties zijn gesloten.