Amsterdam Spook en Mr. Horror samen met Halloween

Na 10 jaar slechts een Halloweenfeest te organiseren, besloot de van oorsprong Canadese Tamar (Amsterdam Spook) vorig jaar grootser uit te pakken met een heus Halloween Festival in Amsterdam. Met succes en dat wordt dit jaar herhaald. Ook Jan Doense, die jaarlijks de Mr. Horror Halloween Horrorshow organiseert in Tuschinski maakt dit jaar deel uit van het festival. “Wij zijn allebij gek op Halloween, dus een goed partnership!” meldt Tamar trots.

Die Donnerwetters op de Halloween PartyHet volledige programma van het Amsterdam Halloween Festival wordt op 1 september bekend gemaakt, maar je kunt in iedergeval het volgende verwachten:
– Doe-het-zelf Halloweenkostuum en -make-upworkshop
– Fright Night Skate
– Amsterdam Spook’s gekostumeerde Freakshowfeest
– Mr. Horror’s Halloween Horror Show (met 4 horrorfilmpremières)
– Halloween kinderprogramma
– Zombietocht

Het thema voor het jaarlijkse Halloweenfeest is Freakshow. Een avond vol mismaakte dj’s, creatieve optredens en aanstootgevende acts (foto: Die Donnerwetters). Dit thema is een eerbetoon aan de freakshows uit het Victoriaanse tijdperk. Het kostuumfeest vindt plaats in Odeon Amsterdam op zaterdag 29 oktober van 22:00 tot 05:00u. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, wie voor 1 september een ticket koopt betaalt geen 19,50, maar slechts 12,50.

Jan Doense’s Halloween Horror Show zal dit jaar buiten Amsterdam ook weer plaats vinden, “grootser dan ooit”.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie