Bambi stampt er lustig op los in teaser-trailer

Bambi: The Reckoning laat ons zien dat je geen geintjes moet maken met muildierherten. Natuurlijk wisten we dit wel, maar in dit geval is de protagonist Bambi, het lieve, schattige hertje die we allemaal van de tekenfilms kennen. Stampertje krijgt nu ineens een hele andere betekenis.

Have you ever shot a deer? De teaser-trailer liegt er niet om: Bambi is er een om rekening mee te houden. Met gemak tikt het hert een grote auto om. Ik kan niet anders zeggen dat ik hier wel zin in heb. Check het zelf maar:

BAMBI: THE RECKONING Official Trailer (2024) Horror Movie HD

Bambi: The Reckoning laat ons een hele andere kant zien van het lieve hertje. Nadat Xena (Roxanne McKee) samen met haar zoon Benji (Tom Mulheron) een auto ongeluk krijgt, worden ze nietsontziend opgejaagd door een verschrikkelijk boze Bambi. En die stopt voor niemand. Op Bloody Disgusting konden we eind vorig jaar al lezen hoe regisseur Dan Allen over deze film dacht: ‘We gaan je de stuipen op het lijf jagen. Elke keer als je nu een hert ziet, wil je alleen maar wegrennen. (…) Maak plaats voor de Godzilla van Engeland‘.

Zoals we steeds vaker kunnen zien in films, is ook Bambi: The Reckoning deel van een verzonnen universum. Naast Winnie The Pooh: Blood and Honey, waar binnenkort deel 2 van verschijnt, is ook Peter Pan’s Neverland Nightmare hier onderdeel van. Deze films zijn stand alone avonturen om de antihelden te introduceren, om vervolgens in een spetterende finale all out te gaan in Poohniverse.

Badass Bambi baby! Bambi: The Reckoning
Badass Bambi baby!

Het filmen van Bambi: The Reckoning is begin dit jaar in Engeland begonnen en een release staat gepland in de herfst. Of het in de Nederlandse bioscopen komt is nog niet zeker. Waarschijnlijk wel, aangezien Blood and Honey 2 op 30 mei verschijnt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie