Cabin Fever remake trailer: zoek de verschillen

cabin fever remake 2016
Toen in 2014 werd aangekondigd dat er een remake zou komen van Eli Roth’s Cabin Fever uit 2002 dachten wij in eerste instantie dat er ergens iets fout ging. Wij dachten namelijk dat er een derde deel aan zou komen. Niets bleek minder waar. Er kwam een derde deel uit in 2014, Cabin Fever: Patient Zero, maar ook bleken de berichten over een remake waar. Nu begrepen wij af en toe helemaal niets van Hollywood en zijn beweegredenen maar het hele verhaal werd nog eens een stuk vreemder.
cabin fever neu 1
Niet alleen zou de er een remake worden gemaakt van de film uit 2002 maar zou deze ook nog eens gemaakt worden met precies hetzelfde script! Echt hoezo?! Nu was ons al niet duidelijk waarom je een film uit 2002 opnieuw zou willen maken. Hoewel de film ondertussen alweer 14 jaar oud is voelt deze nog altijd niet gedateerd aan. Er is ook weinig mis aan de film. En hoewel deze toch alweer 14 jaar oud is weet deze nog altijd nieuwe horrorliefhebbers te bereiken vanwege de naam van de maker: Eli Roth. Waarom zou je dan toch deze opnieuw maken met precies hetzelfde verhaal? Het is onbegrijpelijk.
Nu is deze week de trailer van de in 2016 uitkomende film vrij gegeven en bij de eerste aanblikken heb je niet eens door dat het om een nieuwe film gaat. Wanneer je bekend bent met het origineel kan je de gehele trailer prima volgen en merk je niets nieuws. Het is dan ook de vraag wie producent Armory Films, die wij ook kennen van Zombeavers, nu precies probeert te bereiken want wij snappen er maar niets van.

Cabin Fever - Official Trailer I HD I IFC Midnight

En de originele trailer uit 2002:
Cabin Fever (Trailer)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Cabin Fever remake trailer: zoek de verschillen”

Plaats een reactie