Comic Con Trailer voor Outcast

Outcast Comic Con Art
Afgelopen weekend vond de San Diego Comic Con plaats en daar was ook ruimte voor de FOX-serie Outcast (in Amerika uitgezonden door Cinemax). Hier is de trailer vertoond voor de laatste 4 afleveringen van het eerste seizoen. Nog niet begonnen? Lees hier onze recensies van de tv-serie of de comics.

Vanavond om 22:00 is aflevering 7 ‘The Damage Done’ te zien op FOX.


‘Outcast’ vertelt het verhaal over de jonge introverte man Kyle Barnes (Patrick Fugit) die zijn hele leven is bezeten door demonen. Hij leeft hij als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Kyle probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen. Wanneer oude bekende pastoor Anderson (Philip Glenister) zijn hulp inschakelt bij een nieuwe duiveluitdrijving, gaat Kyle de confrontatie aan met zijn verleden en op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid. Totdat hij achter een geheim komt, dat het einde kan betekenen van het leven op aarde.

De hoofdrolspelers in de serie ‘Outcast’ zijn: Patrick Fugit (‘Gone Girl’), die zijn Hollywood film debuut in ‘Almost Famous’ had. Philip Glenister, één van de meest populaire Britse acteurs bekend van de BBC BAFTA-genomineerde en Emmy award gewonnen serie ‘Life on Mars’. Wrenn Schmidt, bekend van ‘Boardwalk Empire’ en speelt Kyle’s standvastige en optimistische geadopteerde zus en is de enige link met de buitenwereld. Reg E. Cathey, bekend van ‘House of Cards’ en ’The Fantastic Four’ speelt een politieagent en is tevens de man van Kyle’s zus. Kate Lyn Sheil, speelt in de serie ‘House of Cards’ en is de ex-vrouw van Kyle.

De serie en de gelijknamige comics zijn bedacht door Robert Kirkman:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie