Verrassing: Dead Island 2 toegevoegd aan Microsoft Game Pass

Dead Island 2 is zomaar zonder enige vorm van aankondiging toegevoegd aan de collectie van Game Pass. De streamingsdienst van Microsoft heeft de zombie-parcour-simulator sinds 22 februari beschikbaar gemaakt.

Dead Island 2

Dit fantastische nieuws werd bekend gemaakt in een blogpost op de officiële site van Dead Island. Daarin geven ze aan dat je ‘met de Game Pass Ultimate-versie onbeperkt toegang hebt tot het basisspel.’ Daarmee kun je dus ook co-op spelen. Gek genoeg heeft Microsoft tijdens hun aankondiging van nieuwe spellen op hun dienst, iets eerder deze week, met geen woord gerept over Dead Island 2.

In het zombiespel is het de bedoeling te overleven in een wereld overspoeld door zombies. Jij bent besmet met het virus, maar blijkt hier immuun voor te zijn. Stukje bij beetje ontdek je meer over de waarheid van de uitbraak, terwijl je Los Angeles probeert te ontvluchten. Vorig jaar heb ik over het spel al uitgebreid mijn mening gegeven. Ik was er best over te spreken, maar de missies vielen al snel in herhaling. Ondertussen is de eerste DLC al uitgegeven, maar die is niet inbegrepen in de versie op Game Pass.

Je kunt Dead Island 2 nu spelen via Game Pass op console en via de cloud. Gek genoeg is het spel niet toegevoegd aan het aanbod pc-games. Maar mij hoor je niet klagen, ik kan het spel nu via de stream spelen op het toilet. Het zijn goede tijden om in te leven als je het mij vraagt. Heb jij een abonnement op Game Pass van Microsoft?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie