Verhaal rond Dead Island verschijnt als boek

De trailer van Dead Island sloeg een paar maanden geleden in als een bom. Binnen de kortste keren volgden geruchten dat er zelfs al plannen waren om de game te verfilmen. Nu blijkt dat er inderdaad een bewerking van de game werd gemaakt, niet voor het witte doek, maar voor een wit boek.

Schrijver Mark Morris werkt aan het boek Dead Island dat tegenlijk met de game in de Engelse boekwinkels zal liggen. Dead Island: The Book zal de vier hoofdpersanages uit de game volgen, het verhaal zal aansluiten bij de gebeurtenissen op het door zombies getergde eiland Banoi:

De gasten van het vijf-sterren Royal Palms Resort zijn op een ​​once-in-a-lifetime droomvakantie, genieten aan de prachtige stranden van een tropisch paradijs Banoi. Maar een mysterieuze zombie-uitbraak gooit roet in het eten, het paradijs verandert in één grote paniek. Vier personen met verschillende achtergronden blijken resistent te zijn voor het zombie-virus. De zombie-apocalyps breidt zich snel uit en de vier zullen sterk genoeg moeten zijn om de eindeloze hordes zombies tegen te houden en de overlevenden te beschermen.
Slechts één ding telt: Overleven.

Mark Morris schrijft voornamelijk horrorverhalen, maar bracht ook een aantal boeken uit rond de Dr. Who, Torchwood en Hellboy-series. Zijn nieuwe boek Dead Island (engels) zal 8 september te koop zijn voor ongeveer 7 pond. De game Dead Island is de 9e te koop.

dead island boek - Mark Morris

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Verhaal rond Dead Island verschijnt als boek”

  1. Ik ben wel benieuwd. Hopelijk is het niet een afgeraffeld boek waarmee ze van tevoren al weten dat ze er toch wel veel geld aan zullen verdienen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie