Dead Island Ryder White DLC Trailer

Deze week komt de eerste extra single player campaign uit voor Dead Island, eerder verscheen al de multiplayer DLC Bloodbath Arena. In de Ryder White DLC krijg je een nieuwe hoofdrolspeler erbij, nieuwe wapen blauwdrukken en een campaign voor een aantal uren zombie-plezier. In het originele spel hoort de speler de stem van Ryder White regelmatig en in “Act II” ontmoet je hem face-to-face, hij is niet de vriendelijkste.

Dead Island Ryder White Campaign Trailer [Europe]

Dead Island Ryder White DLC komt 1 februari uit voor PS3, Xbox360 en op Steam voor 10,-

Over het originele spel Dead Island: De zombieslasher/action-RPG Dead Island is goed voor vele uren bloederig vermaak, de lol gaat er niet snel van af en je zit gauw uren achtereen te gamen. Helaas is het verhaal de grootste tegenvaller en hadden we graag ook diversiteit tussen de karakters hierin gehad. Grafisch gezien zit het spel er goed uit en met deze landschappen waan je je in het tropisch paradijs, maar in de details zitten schoonheidsfoutjes. Het beste in het spel is het geluid; het gebrul, geschreeuw, gesmeek en andere gorgelende geluiden van de zombies voegen een lekker survivalgevoel toe aan Dead Island. Lees de hele recensie.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x