In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Dead Nation kondigt uitbreiding Road of Devastation aan

Inmiddels zijn er in de PSN-game Dead Nation wereldwijd zo’n 11,700,000,000 zombies gedood (da’s 1,5 keer de wereldbevolking) door bijna 4 miljoen spelers. De zombies zijn echter nog lang niet op, want ontwikkelaar Housemarque kondigt een expansion voor Dead Nation aan: Road of Devastation.
PSN game Dead Nation:  road of devastation
Uit het as van de apocalyps laat een geheime organisatie een nieuw ras herrijzen, geknoei met menselijk genen heeft geleidt tot de creatie van de ultieme zombie-moordmachine: jou! Road of Devastation is een voortzetting van het origineel, alleen dit keer niet één weg om te bewandelen, maar zijn er drie routes en omgevingen waarlangs je de wereld van het zombievolk kunt ontdoen. Heb je de drie routes overwonnen, dan belooft Housemarque een bijzondere onthulling…

In Dead Nation: Road of Devastation zal je naast de bekende wapens en dezelfde zombies een hele reeks nieuwe vijanden, wapens en obstakels tegenkomen. Wanneer de uitbreiding te koop zal zijn in de Playstation Network Store in nog niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//