Gameplaytrailer: Dead Rising 2 – Case West

dead rising - case westHoewel Dead Rising 2 voor zowel Xbox als PS3 en PC uitkwam, verscheen er exclusief voor Xbox Live een prequel Dead Rising: Case Zero. Het spel van 4 euro bleek een succes, in korte tijd zijn hiervan een half miljoen exemplaren verkocht.

Capcom heeft hierop besloten om nóg een downloadable Dead Rising Case te laten maken wederom exclusief voor Xbox live (800mp), deze komt 27 december uit. Dead Rising 2 Case West speelt zich af na de gebeurtenissen in Dead Rising 2, zowel Chuck Greene als de hoofdrolspeler uit het eerste deel, Frank West, zullen samen moeten werken om zombies te vernietigen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P6jPY9JePVo?rel=0&w=620&h=378]

Blue Castle wordt Capcom Games Studio Vancouver

Het succes is natuurlijk grotendeels te wijten aan de studio Blue Castle uit Vancouver, dat voor Capcom hard heeft gewerkt aan Case Zero en Dead Rising 2. Omdat deze samenwerking zo vruchtbaar was heeft Capcom besloten om de hele studio over te nemen en het om te dopen naar Capcom Games Studio Vancouver.


We zullen waarschijnlijk nog meerdere Dead Rising games voorbij zien komen, Capcom is er van overtuigd dat dit één van hun meest stategische titels worden de komende jaren.

Dead Rising 2: Case West komt 27 december uit en zal 800mp kosten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie