Making of Dead Rising 3: Zombie Apocalypse Evolved

Met de E3 werd de zombiegame ‘Dead Rising 3’ aangekondigd, exclusief voor de XBox One. De game die door Capcom Vancouver ontwikkeld wordt. moet in november klaar zijn. ‘Dead Rising 3’ speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit deel 2 af en heeft een nieuwe hoofdrolspeler, Nick Ramos.

In deze video leggen de makers de verbeteringen/ontwikkelingen aan dit derde Dead Rising deel uit aan de hand van in-game beelden.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Door de krachtigere gameconsole lukt het Capcom om de wereld van ‘Dead Rising 3’ groter te maken dan de eerste twee delen samen. Ze beloven dat hierbij geen laadtijden nodig zijn.

Ook het aantal zombies en de hoeveelheid combo-wapens is gigantisch. Je hoeft echter niet telkens terug naar de werktafel, je kunt ter plekke met je wapens knutselen. Niet dat tijd een probleem meer is in Dead Rising 3, ook dit is vervallen.

Voor wie denkt dat de game hierdoor of te makkelijk danwel teveel afwijken van de eerdere games, in de Nightmare Mode gelden de oude regels.

Dead-rising-3-still

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x