Dead Snow 2: War of the Dead aangekondigd

In 2009 was er ineens de Noorse Zombie horrorfilm Dead Snow, in no-time werd de film internationaal opgepikt en werd het een flinke culthit op dvd. Schrijver en regisseur Tommy Wirkola krijgt dit jaar de mogelijkheid om zichzelf ook nog een flink internationaal op de kaart te zetten met Hansel & Gretel: Witch Hunters. 

Ondanks zijn internationaal succes met Hansel & Gretel kondigt Wirkola zojuist aan terug te keren naar zijn Noorse roots om te werken aan het vervolg op Dead Snow. Het nieuwe deel krijgt de subtitel War of the Dead. Het filmscript is klaar en de planning is om in 2013 te beginnen met filmen.

War of the Dead gaat verder waar het eerste deel stopte, de enige overlevende zal het moeten gaan opnemen tegen een nog groter leger Nazi-Zombies samen met een Amerikaans team ‘Zombie-Killers’! De film zal zowel in het Engels als in het Noors opgenomen worden.

Volgens Wirkola zal deel 2, bloediger, harder, grappig en grootster gaan worden. Maar goed, welke regisseur zegt dat niet over zijn vervolg…?

Dead Snow

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Dead Snow 2: War of the Dead aangekondigd”

  1. Ik vond het eerste deel erg vermakelijk, dus ben wel benieuwd 🙂 Ik heb al wel een idee wat voor mensen die “Zombie-Killers” zouden kunnen zijn.

    Beantwoorden

Plaats een reactie