Deuren dicht: gloednieuwe trailer Insidious: The Red Door

Op dit moment is Sony Pictures Entertainment aan het aftellen op Youtube. Over een paar uur zie je daar namelijk de gloednieuwe trailer van Insidious: The Red Door, die eerst nog bekend stond als The Dark Realm.

UPDATE: de trailer is live! Zie hem hieronder:

INSIDIOUS: THE RED DOOR – Official Trailer (HD)
Trailer Insidious: The Red Door

In een Youtube-filmpje zie je een teller die aan het aftellen is. Op dit moment van schrijven duurt het nog 19 uur en 53 minuten. Hierna zal hier de nieuwe trailer afspelen van de nieuwe Insidious-film met de titel Insidious: The Red Door. We moeten dus nog wel tot morgen wachten.

Insidious: The Red Door is de vijfde film alweer en dit keer zit acteur en ster uit de film Patrick Wilson op de regisseursstoel. De screenplay komt van Scott Teems, naar een verhaal van bedenker Leigh Whannell. Het is een direct vervolg op de eerste twee films en naast Wilson maken oudgedienden als Rosy Byrne, Ty Simpkins en Andrew Astor weer hun opwachting. Na de laatste Insidious (The Last Key), gaf uitgever Blumhouse Productions al aan dat ze zitten te denken aan een crossover met de Sinister-films.

Poster Insidious: The Red Door
Poster Insidious: The Red Door

Naar de universiteit

De film speelt zich tien jaar na de eerste twee films af. Josh Lambert ziet zijn zoon Dalton naar de universiteit gaan. Helaas voor Dalton denken de demonen die hun plagen daar anders over en zijn schooltijd wordt een ware nachtmerrie. De rode deur is een plek in The Further, die leidt naar de verschillende domeinen. In het eerste deel leidt het naar het domein van de demoon, The Man With the Fire in his Face. In het tweede deel betreden we daarachter het domein van Parker Crane en zijn -ahum- lieftallige moeder.

Insidious: The Red Door staat gepland met een releasedatum van 7 juli 2023 in Amerika. Een Nederlandse release is nog niets over bekend, maar dat zal vast goed komen. Wat vind jij van de Insidious-franchise en de eventuele crossover met Sinister? Kijk jij uit naar dit deel? Ik hoor het graag van je in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Deuren dicht: gloednieuwe trailer Insidious: The Red Door”

  1. Zo, dat was spannend. Leuke opzet zo met die aftelklok.
    De trailer ziet er prima uit. Maar ik moet wel de vorige films eens opnieuw gaan kijken, want ik merk dat het me niet allemaal meer wat zegt.

    En een cross-over met Sinister? Ach, waarom niet 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie