Het zesde seizoen Dexter is bevestigd!

In Amerika wordt volgende week zondag de finale aflevering van Dexter seizoen 5 uitgezonden en pas vanaf januari kunnen we dit seizoen in Nederland gaan volgen op 13th Street. Maar vandaag heeft Showtime het zesde seizoen van de dramaserie over onze favoriete forensische expert Dexter Morgan al aangekondigd.

“DEXTER is the best suspense drama on television,” vertelde directeur David Nevins. “To grow its audience so significantly in its fifth season is an enormous accomplishment by this amazing cast and crew. This is the easiest decision I’ve made since I got to Showtime.”

Dexter - Micheal C. HallToch is de beslissing van Showtime een stuk minder enthousiast dan voor de vorige seizoenen. Na de succesvolle eerste drie seizoenen, besloot het bedrijf in één beslissing genomen om de serie voor twee seizoenen te verlengen.

Het vijfde seizoen van Dexter scoort in Amerika iets minder dan het award winning vierde seizoen. Het zesde seizoen zal waarschijnlijk in het najaar van 2011 in de VS worden uitgezonden VS.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
10 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Ik ben zeer tevreden over het vijfde seizoen!

Lester Cornfield
Lester Cornfield
12 jaren geleden

Ik moet het 5e seizoen nog kijken, maar hoor hier zeer gemixte meningen over. Ben bang dat het misschien te lang door gaat en uitgemolken gaat worden (het X-files effect). Het zal me benieuwen.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Hoewel ik niet anders had verwacht, ben ik blij dat er weer een nieuw seizoen komt 😀 Wel jammer dat het nog zo lang duurt voor het wordt uitgezonden. Seizoen 5 vind ik minder dan de andere seizoenen, maar ik zou het niet uitmelken willen noemen. Het was namelijk alsnog een gaaf seizoen.

dezzel
dezzel
12 jaren geleden

dexter is fantastisch elk seizoen weer!!!
seizoen 5 is volgens mij nog wel het meest bijzonder ookal mis ik Rita!

Lester Cornfield
Lester Cornfield
12 jaren geleden

Seizoen 5 gekeken en goed bevonden. Rita mis ik als kiespijn, maar dit seizoen was erg sterk. Op naar nr 6.

Erwin
Erwin
12 jaren geleden

Heb gister seizoen 5 afgekeken, het is toch wel weer een erg spannende serie geworden!
Ik vind dit seizoen helemaal niets onderdoen t.o.v. de voorgaande seizoenen. Misschien is dit zelfs wel de spannendste tot nu toe…

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Waarom lees ik dit ook… ben halverwege seizoen 2 en iedereen is nog vol in the picture.
Dat er een seizoen 6 is, kan alleen maar zeggen dat Dexter niet ‘gepakt’ wordt! 😀 Maar het is echt een verslavende serie zeg.

erika luit
erika luit
12 jaren geleden

vind het een super serie
jammer dar het altijd zo laat op tv komt

albert
albert
12 jaren geleden

geweldige serie! seizoen 5 vind ik echt super goed.. vooral de laatse aflevering, hoe verzinnen ze het! Iemand al ergens seizoen 6 gevonden?

Robin
Robin
12 jaren geleden

seizoen 5 was best goed (minder dan 4) maar het einde van seizoen 5 vond ik en vrienden van me wel slecht.

10
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x