Het zesde seizoen Dexter is bevestigd!

In Amerika wordt volgende week zondag de finale aflevering van Dexter seizoen 5 uitgezonden en pas vanaf januari kunnen we dit seizoen in Nederland gaan volgen op 13th Street. Maar vandaag heeft Showtime het zesde seizoen van de dramaserie over onze favoriete forensische expert Dexter Morgan al aangekondigd.

“DEXTER is the best suspense drama on television,” vertelde directeur David Nevins. “To grow its audience so significantly in its fifth season is an enormous accomplishment by this amazing cast and crew. This is the easiest decision I’ve made since I got to Showtime.”

Dexter - Micheal C. HallToch is de beslissing van Showtime een stuk minder enthousiast dan voor de vorige seizoenen. Na de succesvolle eerste drie seizoenen, besloot het bedrijf in één beslissing genomen om de serie voor twee seizoenen te verlengen.

Het vijfde seizoen van Dexter scoort in Amerika iets minder dan het award winning vierde seizoen. Het zesde seizoen zal waarschijnlijk in het najaar van 2011 in de VS worden uitgezonden VS.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “Het zesde seizoen Dexter is bevestigd!”

 1. Ik moet het 5e seizoen nog kijken, maar hoor hier zeer gemixte meningen over. Ben bang dat het misschien te lang door gaat en uitgemolken gaat worden (het X-files effect). Het zal me benieuwen.

  Beantwoorden
 2. Hoewel ik niet anders had verwacht, ben ik blij dat er weer een nieuw seizoen komt 😀 Wel jammer dat het nog zo lang duurt voor het wordt uitgezonden. Seizoen 5 vind ik minder dan de andere seizoenen, maar ik zou het niet uitmelken willen noemen. Het was namelijk alsnog een gaaf seizoen.

  Beantwoorden
 3. Heb gister seizoen 5 afgekeken, het is toch wel weer een erg spannende serie geworden!
  Ik vind dit seizoen helemaal niets onderdoen t.o.v. de voorgaande seizoenen. Misschien is dit zelfs wel de spannendste tot nu toe…

  Beantwoorden
 4. Waarom lees ik dit ook… ben halverwege seizoen 2 en iedereen is nog vol in the picture.
  Dat er een seizoen 6 is, kan alleen maar zeggen dat Dexter niet ‘gepakt’ wordt! 😀 Maar het is echt een verslavende serie zeg.

  Beantwoorden
 5. geweldige serie! seizoen 5 vind ik echt super goed.. vooral de laatse aflevering, hoe verzinnen ze het! Iemand al ergens seizoen 6 gevonden?

  Beantwoorden

Plaats een reactie