Dolers, eerste deel van Mark van Dijks zombie-trilogie verschijnt rond Halloween

Twee jaar geleden vertelde schrijver Mark van Dijk ons al dat hij bezig was met een zombie-trilogie. In oktober verschijnt het eerste deel met de titel Dolers.

De schrijver zegt zelf over het boek “Het is een apocalyptisch avontuur, waarin alles draait om de vraag hoe ver een vader gaat in de liefde voor zijn dochters. Het is dan ook geen toeval dat ikzelf twee dochters heb en de hoofdpersoon een boekenverzamelende schrijver is…”

De beschrijving van het boek luidt:

In een door zombies overspoelde wereld gaat Max op zoek naar een medicijn om de zombieficatie van zijn oudste dochter terug te draaien, want liefde overwint alles. Of niet?

Van de ene op de andere dag bevindt Max Berkheij zich in een nachtmerrie als er een wereldwijde zombieplaag uitbreekt. Het meedogenloze virus krijgt zijn vrouw en dochter Charlotte al snel te pakken. Dankzij een flinke dosis geluk en vindingrijkheid weet Max echter zichzelf en zijn jongste dochter Maud in relatieve veiligheid te brengen. Maar hoelang kan hij hen verborgen houden voor de dolers?

Terwijl Max probeert te overleven, komt hij erachter dat er mogelijk een medicijn is. Hij aarzelt geen moment en gaat op zoek, zich wanhopig vasthoudend aan de mogelijkheid dat zijn oudste dochter nog te redden is. Maar is die hoop gegrond, of slechts een manier om overeind te blijven?

Dolers is een huiveringwekkend, maar meeslepend verhaal over de grenzeloze liefde tussen een vader en zijn dochters. Dit is het eerste deel van de Dolers trilogie.

Dolers is te reserveren bij Bol.com. Mark van Dijk schreef eerder Kwade geest, Bloeddorst en Het mysterie van Poldergruwel.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie