Duistere Openbaringen presenteert korte Nederhorror

duistere-openbaringen-2015
Tien jaar geleden vond de eerste editie van Duistere Openbaringen plaats in het voormalige Filmhuis Helmond. Het film festival richtte zich op Nederlandse producties met een duistere inslag. Vrijdag 4 september keert het terug naar 5 jaar afwezigheid. Niet als volledig festival, maar onder de noemer ‘Duistere Openbaringen presenteert‘ introduceert Nederhorror-specialist Emiel Labree er drie recente Nederlandse horrorproducties te zien in De Cacaofabriek te Helmond.

Doorbijten‘ van Iman de Vries volgt een broer en zus die proberen te overleven in de nasleep van een mysterieus virus dat een groot deel van de mensheid heeft uitgeroeid.

In ‘Broker‘ van David-Jan Bronsgeest dalen we af in de wereld van illegale orgaanhandel. Een handelaar in organen wacht op een nieuwe vangst, maar komt oog in oog te staan met een slachtoffer.

Als laatste ‘Beste Vrienden‘ van Ruwan Heggelman. Een zombie buddy comedy waarin twee beste vrienden na een nachtje feesten direct door gaan naar hun werk, waar de kater van één van hun zorgt voor een groot dilemma.

Beste Vrienden trailer #1

‘Duistere Openbaringen presenteert’ begint om 21:15 en de toegang is slechts €4. Meer informatie over dit evenement vind je op Facebook. Waarom zou je er niet heengaan?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie