Kijk hier de eerste beelden van Godzilla vs. Kong!

Het is niet de langste video in de wereld, maar toch… We kunnen de eerste beelden van de blockbuster Godzilla vs. Kong zien! In een mini-trailer van maar liefst twee seconden zien we de twee titelhelden naar elkaar schreeuwen. Kijk de teaser hier:

GODZILLA VS KONG CCXP TEASER

De film van Adam Wingard, bekend van You’re Next (2011) en Blair Witch (2016), verschijnt op 20 mei in Nederlandse bioscopen. In Godzilla vs. Kong zullen de twee monsters de strijd met elkaar aangaan. Sinds 2014 heeft Godzilla twee solofilms gekregen (2014 en 2019) en King Kong eentje (2017). In 2021 zullen ze eindelijk, voor de eerste keer sinds 59 jaar (!), samen in één film te zien zijn. De vier films samen maken deel uit van de MonsterVerse.

Als je je overigens afvraagt hoe toch wel wat kleinere King Kong kan concurreren met Godzilla: maak je geen zorgen. Adam Wingard heeft daar aan gedacht. Hij is blij met het feit dat in Kong: Skull Island (2017) werd aangegeven dat Kong nog steeds aan het groeien is. Hij is zich bewust van het probleem en heeft een invalshoek gevonden om dit dilemma aan te pakken.

Kijk jij uit naar Godzilla vs. Kong? Wat wil jij wel of vooral niet zien in de grote monsterfilm?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Kijk hier de eerste beelden van Godzilla vs. Kong!”

Plaats een reactie