Eerste beelden van nieuwe film van James Wan ‘Malignant’

Warner Bros heeft zichzelf niet bepaald enorm populair gemaakt de laatste maanden met hun de beslissing om films in 2021 simultaan op HBO Max en in bioscopen te laten uitbrengen. Toch moeten we toegeven dat de trailer waarin alle films van Warner Bros die uit zullen in 2021 er wel heel veelbelovend en goed uitziet. En daarnaast: we zien hierin de eerste beelden van de nieuwe film van horrormeester James Wan Malignant!

Same Day Premieres | WB | HBO Max

Het is héél kort, maar toch! Rond de 7 seconden kun je Annabelle Wallis zien, die de hoofdrol in de film speelt, en een monster dat achter haar opduikt. Het helpt nog niet echt met het deduceren wat het plot van de Malignant is (die wordt ook geheim gehouden voor ons nog), maar het geeft ons in ieder geval een beetje een beeld.

De opnames van Malignant waren al afgerond in 2019, maar vanwege alle vertragingen van het afgelopen jaar komt de film pas in 2021 uit. Annabelle Wallis heeft, zoals de meesten weten, de hoofdrol gespeeld in (toepasselijk genaamd) Annabelle: een film die zich afspeelt binnen The Conjuring-universe (overigens in de trailer is ook één seconde een beeld van de The Conjuring 3 te zien). Of Malignant daar aan gelinkt zal zijn, is nog steeds niet bekend.

James Wan is op dit moment een van de meest succesvolle horrorregisseurs en de film zal ongetwijfeld in goede handen zijn bij hem. Het is de eerste horrorfilm die hij regisseert sinds The Conjuring 2 (2016). Dat belooft dus veel goeds! Hopelijk krijgen we binnenkort ook een trailer (en een datum waarop de film in de bioscopen zal verschijnen). Dan weten we in ieder geval wat meer over het plot van de film, want deze hele korte beelden hebben toch echt nog niet de honger gestild. We houden jullie op de hoogte!

Kijk jij uit naar Malignant? Wat hoop jij wel of niet in de film te zien?

Interessant artikel?

Plaats een reactie