Eerste teaser spinoff ‘Fear The Walking Dead’

Fear The Walking Dead
De finale van The Walking Dead seizoen 5 wordt vanavond uitgezonden en op seizoen 6 moeten we waarschijnlijk wachten tot eind oktober 2015. Toch zal er in de tussentijd geen saaie periode worden, de spinoff van de serie ‘Fear The Walking Dead’ wordt deze zomer uitgezonden. AMC heeft de eerste teaser vrijgegeven:


Good morning Los Angelos! Hope you got your flu shot, reports from five states a strange virus is going around… So if you’re not feeling well, go home and take care of yourself…
‘Fear The Walking Dead’ speelt zich af in de tijd dat Rick Grimes in coma lag, ten tijde van de uitbraak van de zombie-virus. We zullen de paniek meemaken die Rick Grimes (en daarmee dus de fans van de serie) hebben moeten missen. Dit gedeelte van het verhaal is ook nooit naar voren gebracht in de comics, wel werkt schrijver Robert Kirkman zelf het verhaal uit voor de serie.

We verwachten dat de serie ook deze zomer bij FOX in Nederland te zien zal zijn.Update: de serie is voorlopig niet in Nederland/België te zien, lees hier meer.

Interessant artikel?

3 gedachten over “Eerste teaser spinoff ‘Fear The Walking Dead’”

Plaats een reactie