The Windmill Massacre ‘This isn’t Hell, this is Holland’ teaser

Daar zijn dan eindelijk de eerste beelden van The Windmill Massacre, de nieuwe Nederlandse horrorfilm van Nick Jongerius. Deze nederhorror is een internationale productie met ook een internationale cast; Charlotte Beaumont, Tanroh Ishida, Adam T. Wright, Noah Taylor, Fiona Hampton, Ben Batten Bart Klever.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

windmillmassacreJennifer is een Australisch meisje dat haar verleden achter zich wil laten en haar toevlucht zoekt in Amsterdam. In een wanhopige poging om de autoriteiten voor te blijven, springt ze aan boord van een toeristische tour langs Hollands wereldberoemde molens. Maar als ze met de bus in de middle-of-nowhere verongelukken, is ze samen met de andere toeristen gedwongen om te schuilen in een leegstaande loods vlakbij een sinistere windmolen. Volgens de legende die onder de lokale bevolking leeft, is de molenaar is duivelsaanbidder en maalt beenderen in plaats van graan. Als de toeristen een voor een verdwijnen, leert Jennifer dat de verschillende leden van de groep een gezamenlijk geheim verbergen…

Regisseur Nick Jongerius vertelde De Nachtvlinders tijdens een setbezoek dat The Windmill Massacre humor heeft en best wel bruut is.

Hier wordt de internationale horrorfilm #TheWindmill van @nick.jongerius opgenomen. #horror #movie #Amsterdam #windmill

A photo posted by De Nachtvlinders (@denachtvlinders) on

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie