‘Godzilla vs. Kong’ 18 maart in bios, kijk de trailer

Begin december kregen we van Warner Bros een filmpje te zien van (letterlijk) een paar seconden waarin de eerste beelden van hun blockbuster Godzilla vs. Kong te zien waren. Bijna twee maanden later krijgen we dan eindelijk de eerste échte trailer te zien van de film. En wat een trailer het is!

Godzilla vs. Kong – Official Trailer

De trailer begint met een situatie waarin Kong gevangen is en vastgebonden op een schip verplaats wordt. De sleutel naar communiceren met Kong blijkt een jong meisje te zijn, die een speciale band met het monster heeft. Deze relatie is van groot belang, omdat de mensheid Kong nodig heeft. Godzilla is namelijk in aantocht en alle man- en vuurkracht van mensen zal daarvoor niet genoeg zijn. Het is opvallend dat Kong hier ‘goed’ lijkt te zijn en Godzilla ‘slecht’, omdat in Godzilla II: King of the Monsters (2019) juist Godzilla de held van de mensen was in plaats van Kong. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze dit in Godzilla vs. Kong gaan verklaren.

De schepen van vandaag de dag blijken stevig genoeg te zijn dat twee gigantische monsters op hun gemak erop kunnen vechten zonder dat er Titanic-achtige taferelen ontstaan.

Alexander Skarsgård (True Blood) en Rebecca Hall (The Awakening) spelen de hoofdrollen in Godzilla vs. Kong en natuurlijk is ook Millie Bobby Brown (Stranger Things), die in Godzilla II (2019) speelde, van de partij. De regie is in handen van Adam Wingard, bekend van You’re Next (2011) en Blair Witch (2016). De film zal overigens op 18 maart in Nederlandse bioscopen verschijnen. Het is dus nog maar een kleine twee maandjes wachten!

Wat vind jij van de trailer van Godzilla vs. Kong? Wie gaat er winnen volgens jou?

Interessant artikel?

1 gedachte over “‘Godzilla vs. Kong’ 18 maart in bios, kijk de trailer”

  1. Als in maart de bioscopen weer open mogen, dan ga ik hem wel zien met mijn moviepass. Hoewel ik deze films steeds grotere onzin vind worden.
    Kijk naar Kong op het Empire State Building en op de Twin Towers in de films uit resp 1933 en 1976 en dan naar Godzilla uit 1998 en dan zie je dat de verhoudingen in grootte nu volledig zijn losgelaten. Godzilla is veel groter en heeft meer krachten dan Kong. Dat hoort Kong natuurlijk te verliezen. Maar kennelijk is Kong flink gegroeid inmiddels. Ik heb er eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van. Het zal wel weer een CGI feest worden zonder echt verhaal.
    Maar zoals gezegd. Ik ga hem wel kijken 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie