Eerste trailer Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness!

Resident Evil: Infinite Darkness - a netflix original anime series

Twee week geleden stonden we al uitgebreid stil bij Resident Evil. Toen in verband met de nieuwste game, Village, maar ook met de uitgebreide franchise in boeken, films en meer. Wat er nog niet was, maar wel gaat komen is een serie! Netflix dropte vandaag de eerste trailer van Resident Evil: Infinite Darkness!

Resident Evil: Infinite Darkness | Official Trailer | Netflix

Deze animatieserie speelt zich in 2006 af twee jaar ná de gebeurtenissen van Resident Evil 4. Het Witte Huis heeft een enorm beveiligingslek, waarbij bestanden van president Graham zijn gestolen. Leon S. Kennedy, militair special operations, onderzoekt deze hack maar… de stroom uit en worden aangevallen door zombies.

Claire Redfield is ondertussen bezig met een onderzoek naar een kindertekening die mogelijk duidt op een nieuwe virusverspreiding, Raccoon City was nog maar het begin. Daarbij ligt haar focus op Wilson, een ambitieuze politicus die van soldaat is opgeklommen tot Secretary of Defense en zich door niets laat tegenhouden om zijn plannen te verwezenlijken.

Ook ontmoeten we Shen May, federal agent, die samen met Leon naar Shanghai afreist om de de hack van de bestanden te onderzoeken. Tenminste…

zombie rat from Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness zal 8 juli al op de streamingdienst verschijnen.

Later dit jaar zal er ook nog een live-action serie van Resident Evil op Netflix verschijnen, over dat verhaal is nog weinig bekend. En ook Welcome to Raccoon City. Handig om te weten is dat de filmreeks met Milla Jovovich, in tegenstelling tot deze nieuwe series en film, niet tot de officiële Resident Evil-canon behoort, lees daarover hier meer.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Eerste trailer Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness!”

  1. Hell yeah dit! Ziet er gaaf uit. Netflix en videogame adaptaties zijn tot nu toe goed hand in hand gegaan (Castlevania is imo mssn wel de beste game adaptatie ooit!) dus ik kijk hier wel naar uit! 😀

    Beantwoorden

Plaats een reactie