Er wordt gewerkt aan een tweede Walking Dead-spinoff

Terwijl kijkers langzaam afhaken bij The Walking Dead, werkt de Amerikaanse zender AMC aan nog een spinoff.
The Walking Dead cast
De tv-serie, gebaseerd op de comics van The Walking Dead, begon in 2010 en was vrijwel direct een grote internationale hit. In 2015 begon de spinoff Fear the Walking Dead, die zijn eigen schare fans verwierf en inmiddels aan het vijfde seizoen toe is. Ook werkt AMC aan drie films rondom het personage Rick Grimes. Dat na 10 jaar het aantal kijkers afneemt vindt AMC niet erg en noemt dat dit in lijn van verwachting zit. Er kijken nog altijd ruim 4,5 miljoen mensen naar de uitzendingen in Amerika.

Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers bleek dat de advertentie-inkomsten flink blijven stijgen voor AMC en daar bevestigde COO Ed Carroll dat er een team is ingehuurd om verschillende verhaal-pitches voor de nieuwe spinoff van de zombieserie te schrijven. Verder wil hij niks kwijt over een mogelijke premièredatum voor de nieuwe serie. Aan Fear the Walking Dead werd in 2013 begonnen, twee jaar later werd de eerste aflevering uitgezonden.

The Walking Dead seizoen 1 t/m 8 op Netflix

Op dit moment wordt het negende seizoen van The Walking Dead uitgezonden op FOX NL, maar mocht je iets uit de eerdere seizoenen hebben gemist dan is er goed nieuws. De eerste 8 seizoenen staan namelijk op Netflix.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x