Extra afleveringen s10 The Walking Dead vanaf 1 maart bij FOX

The Walking Dead stopt, maar niet binnenkort. Sterker nog, seizoen 10 krijgt 6 extra afleveringen. TV-zender FOX kondigt vandaag aan dat afleveringen 17 tot en meer 22 vanaf 1 maart om 22u00 worden uitgezonden!

We schreven er al eerder over; The Walking Dead stopt in 2022 en krijgt meerdere spinoffs. Het komende seizoen 11 zal het laatste worden. Maar het goede nieuws is dat het zal bestaan uit meer afleveringen dan normaal. En ook het huidige 10e seizoen, waarvan in oktober de finale plaats vond, krijgt nog zes extra afleveringen. Deze afleveringen laten de nasleep van de heftige finale zien.

Nieuwe gastacteurs in deze afleveringen zijn onder meer Robert Patrick (Terminator 2: Judgement Day, Perry Mason, Scorpion) als ‘Mays’, Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar, Friday Night In with the Morgans) als ‘Lucille’, samen met nieuwe co-ster Okea Eme-Akwari (Groenland, Cobra Kai) als “Elijah”.

Beschrijving afleveringen:

Ook deelt de Nederlandse zender de beschrijvingen van de zes extra afleveringen van The Walking Dead seizoen 10.

In de laaste afleveringen van The Walking Dead waren we getuige van de val van Alpha (Samantha Morton) en het einde van de Whisperers War. Het koninkrijk was gevallen, Hilltop was vrijwel verwoest en Alexandrië verlaten om zich voor te bereiden op de laatste strijd. De overlevenden werden gevangen genomen en werden van elkaar gescheiden. Maar toen zij met de dood werden geconfronteerd, kwamen ze samen om te vechten, waarbij ze Beta (Ryan Hurst) vermoordden en de dreiging van de horde uitschakelden.

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden, die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de verwoestingen die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun littekens achter, trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden?

s10e17 – “Home Sweet Home”

Maggie (Lauren Cohan) is terug en ze heeft een verhaal dat ze nog niet wil delen. Zelfs niet wanneer haar verleden haar inhaalt. De veiligheid van Negan’s (Jeffrey Dean Morgan) staat op het spel. Daryl ( Norman Reedus) en Maggie vechten tegen een ongeziene en ongekende dreiging. 

s10e18 – “Find Me”

Een avontuur voor Daryl en Carol (Melissa McBride) veranderd wanneer zij een oude hut tegenkomen. Het neemt Daryl mee terug naar het moment dat Rick de groep verliet. Hij beleeft een tijd die alleen de apocalyps kan openbaren.

s10e19 – “One More”

Gabriel (Seth Gilliam) en Aaron (Ross Marquand) zoeken naar voedsel en voorraden om terug te brengen naar Alexandrië. Kleine tragedies leiden tot grotere tragedies omdat het vertrouwen verdwijnt en het optimisme wordt versnipperd als ze op de proef worden gesteld.

s10e20 – “Splinter”

Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) en Princess (Paola Lázaro) worden gevangen genomen en gescheiden. Princess worstelt met herinneringen aan haar traumatische verleden en probeert met behulp van Ezekiel op één of andere manier te ontsnappen. 

s10e21 – “Diverged”

Daryl en Carol bereiken het dieptepunt van hun vriendschap en gaan ieder hun eigen weg. Zij kiezen beiden hun eigen overlevingsmodus, maar hierdoor worden de gemakkelijkste uitdagingen ineens veel moeilijker. Zullen hun individuele reizen het keerpunt zijn dat nodig is om hun vriendschap te herstellen of is de afstand tussen hen voorgoed?

s10e22 – “Here is Negan”

Carol neemt Negan mee op reis, in de hoop de toenemende spanning te minimaliseren. Negan denkt na over de gebeurtenissen die hem tot dit punt hebben geleid en trekt een conclusie over zijn toekomst.

The Walking Dead seizoen 10c wordt vanaf 1 maart om 22u00 uitgezonden bij FOX. Tot die tijd kun je bij Amazon Prime Video elke vrijdag nieuwe afleveringen kijken van The Walking Dead: World Beyond.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie