Fans brengen Friday the 13th-spel weer tot leven

Het asymmetrische multiplayer-horrorspel Friday the 13th: The Game is door verschillende fans weer nieuw leven ingeblazen. Het project krijgt de naam Friday the 13th : The Game – Ressurrected. En het mooie is dat het helemaal gratis en voor niets te spelen is.

Het spel Friday the 13th: The Game kreeg halverwege 2023 een kleine opleving door een ingame spelersboost. Maar helaas was dit tevens de aankondiging dat het spel zijn digitale deuren ging sluiten aan het eind van dat jaar. Uitgever Gun Interactive ging zich vervolgens bezig houden met een ander asymmetrisch horrorspel Texas Chain Saw Massacre. Horrorfans van het eerste uur weten natuurlijk als geen ander hoe ze iets weer tot leven moeten wekken. Ze hebben de handen ineen geslagen en hebben het spel nieuw leven ingeblazen in Friday the 13th : The Game – Ressurrected.

En ze hebben meer dan alleen maar privéservers opgezet om het spel weer speelbaar te maken. Ze hebben er echt een Ressurrected-sausje overheen gegoten:

  • Alle content van het originele spel zit er in
  • Ze hosten hun eigen servers
  • Het spel blijft continue updates krijgen, ook na de launch
  • Extra content wat het officiële spel niet haalde, komt wel in onze versie
  • Het is een stand alone-versie, je hebt dus niet het originele spel nodig

Daarnaast trakteren ze ons op nieuwe skins en karakters uit Jason X, de remake uit 2009 én zelfs door fans gemaakte films. Check de trailer hieronder:

Friday the 13th: The Game | Resurrected — Teaser

Volg de makers op X / Twitter voor updates. Je kunt het spel op 15 april downloaden via hun Discord-kanaal.

Interessant artikel?

Plaats een reactie