Speel ook de mobiele game Fear the Walking Dead: Dead Run

dead-run-fear-walking-deadAMC en gamesproducent Versus Evil lanceren Fear the Walking Dead: Dead Run. Deze mobile game is gebaseerd op AMC’s succesvolle tv-serie Fear The Walking Dead. De mobiele app is nu wereldwijd gratis beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch. De game werd ontwikkeld speciaal voor seizoen 2, welke elke zondag op maandagnacht wordt uitgezonden op AMC in Nederland.

Fear the Walking Dead: Dead Run plaatst je als speler in de schoenen van je favoriete personage uit de serie. Je moet het verwoeste Los Angeles proberen te ontvluchten, nu de Infected hordes er de scepter zwaaien. Settings zijn onder andere een verlaten kerk, een middelbare school en de sporthal en je krijgt meer dan 40 wapens ter beschikking om de zombies uit te schakelen. Het spel en de verhaallijnen lopen parallel met de gebeurtenissen in de tv-serie zelf.

Fear the Walking Dead: Dead Run Launch Trailer

Fear the Walking Dead: Dead Run is in eerste instantie alleen verkrijgbaar in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch. Meer info op de website.

“We wilden dat de game kon tippen aan tv-serie zelf. Tijdens het spelen moest je de apocalyptische ondergang van Los Angeles bijna voelbaar ervaren. De eerste spelerservaringen zijn positief. Het spel is visueel aantrekkelijk en enorm spannend. We zijn dus geslaagd is onze missie,” aldus Mac McKean, Senior vicepresident van Digital Media voor AMC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie